Vásárlási feltételek

Árak

Az árak €-ban vannak meghatározva! Az elszámolás ennek megfelelően €-ban történik. A Forint, és egyéb árak csak a gyors tájékozódást, szolgálják.
A vételár a termék mellett feltüntetett ár, amely esetenként nettóban van kifejezve. A teljes vételár tartalmazza a forgalmi adót, (ez jelenleg 20% Szlovákia területén). Az adó minden esetben felszámításra kerül!

Garancia

A modellek és alkatrészek nem tartoznak alapesetben nem rendelkeznek jótállással, ezért a gyártói garancia a mérvadó. Versenycélra kifejlesztett termékeknél a gyártók többnyire elzárkóznak a garancia viselése alól, ennek ellenére előfordulhat hogy gyári hibás termék kerül forgalomba. Ezért nagyon fontos hogy a fogyasztó még beépítés előtt a tőle elvárható módon ellenőrizze az új alkatrészt. A garanciális igény elbírálása minden esetben a gyártó feladata. Hiba okán hasonló esetben minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a vevőnket kártalanítsuk.

Átvétel

  • Személyes átvétel
  • postai csomag

Fizetés módjai

  • készpénz (személyes átvátel esetén)
  • PayPal

Szállítási költség:

  • 6 Euro csomagonként Európai uniós országokba.
  • unión kívüli országokba súly alapján
    • esetenként egyedi árképzés

Vásárlástól való elállás

A Vevő a kipostázott termék átvételétől számított 15. napig indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Ebben az esetben a termék(ek) visszaszállítási költsége a Vevőt terheli. A microracing s.r.o a sérülésmentes termék(ek) kézhez vétele után 14 napon belül utalja vissza a vételárat. Ennek alapfeltétele, hogy a termék eldaható állapotban kerüljön vissza. Az elállásra nem jogosult az a vásárló, aki nem az interneten rendelte meg az árut, illetve a terméket nem postai kézbesítés útján kapta meg.

A termékek visszaküldése előtt mindenképpen egyeztessen a pontos szállítási cím felől!  Utánvételes küldeményt semmilyen esetben nem veszünk át!